Preaload Image

Drukke week rondom opleidingen binnenvaart.

Uitleg door kandidaat tijdens tweede toets schipper.

Het was een drukke en interessante week bij Edumar…………

Op maandag (18 nov) en dinsdag (19 nov) mochten wij meer dan 50 deelnemers in de klassikale opleiding helpen bij het behalen van hun Groot Vaarbewijs volgens de theoretische route van het CBR.

Als afsluiting van de praktijkopleiding Matroos hebben dinsdag 19 november drie kandidaten met succes de eindtoets afgelegd. Tijdens de eindtoets worden kandidaten beoordeeld op hun praktische vaardigheden als matroos.

Op woensdag 20 november zijn 6 kandidaten beoordeeld op de vaardigheden die behoren bij een Matroos. Tijdens deze praktijkdag heeft tegelijkertijd een kandidaat de eerste toets, behorend bij de praktijkopleiding ‘Schipper Binnenvaart’ (Groot Vaarbewijs) afgelegd.
Aan boord van de MS Veere was het weer een mooie en dynamische dag. Al deze kandidaten lieten op de diverse niveaus van de binnenvaart zien wat zij waard zijn.

Tegelijkertijd werd woensdag in het centrum van Amsterdam een instaptoets afgenomen voor de praktijkopleiding Schipper Rondvaartboot. Met een leuke en zelf gekozen route, konden wij het instapniveau goed vaststellen. Na afloop van deze instaptoets is een individueel opleidingsplan afgestemd. Zowel kandidaat als wij, als opleider hebben er zin in!

Voor een kandidaat die toe was aan de tweede praktijktoets van de Praktijkopleiding Schipper Binnenvaart is donderdag 21 november MS Veere nogmaals ingezet.
De te varen route liep vanaf het Kanaleneiland aan het AR-kanaal, via de Beatrixsluis over de Lek naar Hagestein en via de voorhaven van Sluis Vianen weer terug naar het startlocatie. Tijdens de route werd de kandidaat stevig aan de tand gevoeld over praktijk en theorie die hoort bij het niveau van een toekomstig schipper in de Nederlandse binnenvaart.

Bij Edumar worden wij hier blij van!

0
INLADEN
U heeft nog geen lading
Kortingscode toevoegen
Available Coupons
taalplein-10% Get 10% off
Unavailable Coupons
-10%matroos#speerstra@ Get 10% off
axxaz-15 Get 15 off
exho-15 Get 15 off
ggyd9tj9 Get 100% off
martinmarin-10% Get 10% off
zevenmorgen-400 Get 400 off