Preaload Image

Edumar 25 jaar

Onderwijs binnenvaart

Edumar is in 25 jaar groot geworden door klein te blijven.

Op 18 maart 2019 bestaat Edumar officieel 25 jaar. Wat in 1994 kleinschalig begon, is uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider voor mensen die op latere leeftijd alsnog van de binnenvaart hun werk willen maken.

Meer dan de helft van onze deelnemers hebben een leeftijd tussen de 20 en de 30 jaar. Vaak hebben deze jonge mensen tijdens hun reguliere schoolloopbaan ‘de boot net even gemist’. Bij Edumar zijn we bijzonder trots dat we deze jonge twintigers alsnog mogen helpen aan een prachtige en waardevolle beroepskwalificatie voor de binnenvaart. Zowel op het niveau van matroos, als op het niveau van schipper. Daarmee leveren we ook een waardevolle bijdrage aan het grote bemanningstekort in de Nederlandse binnenvaart.

In vergelijking met de traditionele instituten zijn we na 25 jaar nog altijd een kleine organisatie. Deze kleinschaligheid wordt door onze deelnemers juist als een groot pluspunt ervaren. De communicatielijnen zijn kort, laagdrempelig en vooral ook persoonlijk. Daarnaast hebben we een goed luisterend oor naar de vragen en individuele wensen van onze deelnemers en de geluiden uit de praktijk van de binnenvaart. Wij staan graag open voor de directe vragen uit het werkveld en hanteren ook nog altijd ‘de menselijke maat’. Dat heeft ons groot gemaakt en juist dat willen wij altijd blijven nakomen.

Ter gelegenheid van het 25 jaar bestaan is er een glossy blad uitgegeven: Horizon.  In de Horizon kunt u lezen: wat we doen en wij we zijn.

Klik hier voor: HORIZON jubileum uitgave.

 

 

0
INLADEN
U heeft nog geen lading
Kortingscode toevoegen
Available Coupons
taalplein-10% Get 10% off
Unavailable Coupons
-10%matroos#speerstra@ Get 10% off
axxaz-15 Get 15 off
exho-15 Get 15 off
ggyd9tj9 Get 100% off
martinmarin-10% Get 10% off
zevenmorgen-400 Get 400 off