Preaload Image

Een paar constructieve dagen

Groepsfoto

Warm onthaal bij GVB Veren

De afgelopen dagen weer genoten van alle afwisselende activiteiten. Donderdagochtend was ik (Bastiaan) eerst aan boord van de YVEER 52 van het GVB in Amsterdam en werd daar in het stuurhuis zeer gastvrij ontvangen door twee schippers die met hulp van Edumar hun papieren hebben behaald. Een leerzame en gezellige ochtend.

Inspirerende rondleiding bij Rederij van Hulst

Donderdagmiddag bij Rederij van Hulst in Katwijk theorieles gegeven aan 4 deelnemers van de nieuwe rondvaartopleiding. Daarna nog even met z'n allen een stukje gevaren op de Stan Huygens. In de avond een inspirerende rondleiding gehad van eigenaar Gertjan langs alle schepen en locaties van de rederij. Een indrukwekkend mooi bedrijf! Inspirerend.
Vrijdagochtend eerst nog wat praktijktraining gegeven in Warmond en na een gastvrije en productieve lunch bij Rederij van Hulst naar de Marken Express in Volendam.

Constructief werkbezoek bij de Marken Express in Volendam

Op de werkvloer met diverse mensen weer bijgepraat over de dingen die voor de opleidingen en trainingen van belang zijn. Kunnen we deze winter mee aan de slag.
Zaterdagochtend begonnen met een constructief werkontbijt met eigenaar Rob van de Marken Express. Daarna samen afgereisd voor een kritisch werkbezoek aan de Windmail cruises op de Zaanse Schans. Bijgedragen aan de stroomlijning en aanpassingen in enkele operationele zaken.

In drie dagen veel gezien en ervaren, een paar mooie interessante gesprekken gehad en heel veel inspiratie opgedaan.

0
INLADEN
U heeft nog geen lading
Kortingscode toevoegen
Available Coupons
taalplein-10% Get 10% off
Unavailable Coupons
-10%matroos#speerstra@ Get 10% off
axxaz-15 Get 15 off
exho-15 Get 15 off
ggyd9tj9 Get 100% off
martinmarin-10% Get 10% off
zevenmorgen-400 Get 400 off