Preaload Image

Intakegesprek opleiding schipper

Intakegesprek zij-instromer opleiding schipper.

Edumar is sinds oktober 2018 door het CBR geaccrediteerd voor het geven van de praktijkopleiding schipper binnenvaart.

Voordat de definitieve inschrijving plaats vindt voor de praktijkopleiding schipper binnenvaart is er eerst een intakegesprek. Edumar is een bedrijf dat nauw verbonden is met de praktijk van de binnenvaart, zo vond dit gesprek plaats aan boord van een binnenvaartschip.

De praktijkroute schipper is een intensieve opleiding. De kandidaat moet volledig achter zijn keuze staan om deze opleiding tot een succes te maken.
Tijdens een intakegesprek onderzoeken we de motivatie, mogelijkheden, interesses en werkervaring. van een kandidaat. Zo proberen we in te schatten of de kandidaat geschikt is voor deze opleiding en gaan we samen opzoek naar het beste traject is.

Deze keer een kandidaat van 28 jaren die graag als schipper aan de slag wil in de binnenvaart. Hij vaart op een tankschip waar de kapitein/schipper volledig achter zijn keuze staat om deze opleiding te doen en aan boord ook zijn leermeester wil zijn. Na dit positieve gesprek gaan we over tot inschrijven.

Na het succesvol afronden van de praktijkopleiding schipper binnenvaart krijgt de kandidaat een vaartijd reductie van drie jaar. Dit houdt in dat de kandidaat na één jaar vaartijd (180 dagen) en het succesvol afleggen van de theorie-examens zijn groot vaarbewijs kan aanvragen.

Edumar is de opleider binnenvaart waarbij we gezamenlijk opzoek gaan naar de opleiding die bij u past!

Klik hier voor de studiegids.

0
INLADEN
U heeft nog geen lading
Kortingscode toevoegen
Available Coupons
taalplein-10% Get 10% off
Unavailable Coupons
-10%matroos#speerstra@ Get 10% off
axxaz-15 Get 15 off
exho-15 Get 15 off
ggyd9tj9 Get 100% off
martinmarin-10% Get 10% off
zevenmorgen-400 Get 400 off